Webwinkel

PE Projects kan voor u een op uw huisstijl aangepaste webshop ontwikkelen. U heeft zo een geavanceerd pakket, waarmee u gemakkelijk uw producten online kunt verkopen en beheren. De webshop wordt aangedreven door een MySQL database. Dit uitermate betrouwbare platform zorgt voor een stabiele omgeving voor uw webshop. Door het gebruik van de database is het mogelijk uw webshop op elke PC met internet verbinding te beheren.

Webwinkel

Een nieuwe bezoeker beslist snel, dus vaak binnen enkele seconden of hij uw webwinkel interessant vindt of niet. Heel belangrijk is dus de eerste indruk die uw shop maakt. En voor een groot deel hangt dit af van het design van uw webshop. We Creëren een beleving met mooie teksten en mooie foto’s waardoor de bezoek meteen onder de indruk is. Een bezoeker komt op je webshop, hij snapt direct waar hij is, hij begrijpt wat er ’te koop’ is. De bezoeker is geïnteresseerd volgt het conversiespoor en klikt op de bestel button.

De webshop biedt diverse mogelijkheden, zoals het versturen van een nieuwsbrief (handig voor als u uw klanten wilt attenderen op aanbiedingen). Als u een aparte website heeft kunnen de laatst toegevoegde- en/of meest populaire artikelen getoond worden.

Vele onnodige velden invullen bij het betalen schrikt de klant vaak af. Met betaalmogelijkheden als ideal, paypal en creditcard, wordt het uw klanten makkelijk gemaakt om producten bij u te bestellen. Daardoor blijft u webshop zo soepel mogelijk.

Wij adviseren u graag verder over de integratie van nieuwe technologieën en interactieve toepassingen in uw (bestaande) website. Denk hierbij aan het integreren van opkomende technieken in uw bedrijfsvoering en marketingstrategie.

Kooporiëntatie

NIPO-Onderzoek heeft uitgewezen dat het internet in Nederland sinds 2002 het belangrijkste kooporiëntatiemedium is geworden. Sindsdien is het belang van internet alleen maar gegroeid. Een belangrijke ontwikkeling is dat steeds meer fabrikanten het webwinkelen omarmen en inzien dat hun klanten zich vooral online (ook in webwinkels) oriënteren op hun producten. Dat verklaart ook de ontwikkelingen in de richting van een open catalogus.