Webdesign

Wij adviseren u graag verder over de integratie van nieuwe technologieën en interactieve toepassingen in uw (bestaande) website. Denk hierbij aan het integreren van opkomende technieken in uw bedrijfsvoering en marketingstrategie. Mogelijkheden waar wij u graag meer over vertellen.

De ontwikkeling van idee naar een (online) product verloopt in 5 fasen.

U heeft een idee. Wij begeleiden u naar uw doel.
Wat wilt u met uw website bereiken? Wie is uw doelgroep? PE Projects adviseert u om uw website doelstellingen helder te formuleren. Deze vertalen wij naar een effectieve- en vooral heldere online marketing strategie.

In deze fase wordt er bepaald hoe uw website eruit gaat zien en welke functionaliteiten(uitingen, nieuwsbrief, etc.) geïmplementeerd worden. Een gestructureerde aanpak, afgewisseld met diverse contact- en presentatie momenten en een dosis creativiteit vertalen dit naar een functioneel ontwerp.

Om de website te beheren, zetten wij het ontwerp om in een Content Management Systeem, Joomla, WordPress of Drupal bijvoorbeeld. Het CMS biedt u en ons een stabiele basis om maatwerk applicaties (scripts, componenten etc.) te integreren. In de demo omgeving kunt u de vorderingen real-time in de gaten houden.

Uw marketing product is getest en klaar om uw doelgroep te prikkelen. In een laatste testfase doorlopen wij samen met u alle functionaliteiten. Op locatie of op ons kantoor geven wij u een korte cursus, zodat u zelf aanpassingen met het CMS kunt doen. Het is nu tijd voor de migratie naar de live hosting server.

Het Internet landschap is altijd in beweging. Hierdoor veranderen ook de wensen van uw bezoekers. Door trends en technologische ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten te houden, kan PE Projects nieuwe koppelingen voor uw website maken en/of ontwikkelen. Denk aan interactieve gadgets, rich media uitingen, gebruik van social media en seo tools.