Over Ons

Over ons

PE Projects is opgericht in 2017 en ontstaan uit een fusie van PJP Project en PE Web Services. Deze twee bedrijven met gelijke activiteiten hebben samen besloten om hun krachten te bundelen om zo meer service naar klanten te kunnen bieden.

Web & Webdesign
Bij PE projects staat een team van professionals u bij met de grafische vormgeving en webdesign. Dit kan bij het uitkiezen van een aansprekende domeinnaam, het selecteren van de juiste hosting maar ook de integratie van interactieve applicaties voor uw website.

Maatwerk Webdevelopment
Maatwerk webdevelopment oplossingen, daar staan wij voor. Met specifieke vakkennis en een persoonlijke aanpak verzorgen wij oplossingen voor onze klanten. De oplossingen die we voor onze klanten maken sluiten 100% aan bij de wensen en eisen.

Marketing
Hoe haalt u het maximale uit uw campagne (Return on Investment)? Welke media lenen zich voor uw dienst en/of product? Hoe kan ons bedrijf tegen lage kosten het maximale uit bijv. sociale netwerken halen. Laat ons u meenemen in de wereld van de nieuwe media.

Toekomst
In de toekomst zullen wij vernieuwende internet- en communicatiediensten blijven ontwikkelen, waarbij we de laatste trends en ontwikkelingen goed in de gaten houden. Onze klanten een voorsprong bieden door nieuwe diensten direct toegankelijk en betaalbaar aan te bieden maar bovenal goed te blijven luisteren naar de klant.

Voorwaarden
Alle webprojecten worden conform onze Algemene voorwaarden  uitgevoerd.