Innovatie

Het integreren van creatieve web oplossingen en het ontwikkelen van merk-gedreven en resultaatgerichte oplossingen voor zowel zakelijk- als individueel gebruik is onze passie.

Wij adviseren u graag over de integratie van nieuwe technologieën, interactieve toepassingen en het toepassen van opkomende technieken in uw bedrijfsvoering en marketingstrategie. Het Internetlandschap is altijd in beweging en met deze wijsheid, zoeken wij de grenzen op om designs (creaties) en techniek (innovatie) voor de volgende generatie applicaties te ontwikkelen.

Smartphone Applicaties

De smartphone is niet meer weg te denken als communicatiemiddel. PE Projects (ook met het label Revemotion) ontwikkelt en beheert mobiele applicaties voor elk type smartphone. Hierin verzorgen wij het gehele traject van concept tot publicatie.

Concept

Op het gebied van mobile apps zien we momenteel twee groeiende stromingen. Aan de ene kant komen bedrijven met Business gerelateerde vraagstukken, die willen bekijken of een interne app voor versnelling van bepaalde processen kan zorgen. Aan de andere kant vragen merken ons om met hen te kijken naar de mogelijkheden om brand engagement te genereren. Met de bedoeling uiteindelijk direct of indirect daar resultaat mee te behalen in de vorm van een grotere naamsbekendheid, een positieve attitude verandering ten opzichte van het merk, of simpelweg sales groei.

Creatie

Wij denken mee over de totstandkoming van de mobiele applicatie. Denk hierbij aan de integratie van herkenbare uitingen, vernieuwende tools & gadgets en strakke gebruikersinterfaces.

Communicatie

Wij zijn betrokken bij de marketing van iPhone- en iPad-programma’s in iTunes Appstore en proberen ook door middel van online marketing de beste verkoopresultaten te behalen

Koppelingen tussen bestaande applicaties

Door onze vergaande technische kennis kunnen we bovendien specifieke toepassingen ontwikkelen, zoals koppelingen tussen uw website en bijvoorbeeld uw order-, voorraad- of relatiebeheerpakket. Ons team kan uit de voeten met vrijwel alle op het web gangbare talen en scripts: .NET (C#, vb.net, ASP.NET, Ajax, MS SQL, XML, Linq, WCF, WPF, Silverlight) en PHP (Zend, Mysql, Apache, Joomla).