WordPress

Wij bouwen uitsluitend websites in WordPress, maar waarom vertrouwen wij zo op WordPress. En waarom zou jouw bedrijf profijt hebben van WordPress?

Om te beginnen hebben we een paar feitjes op een rij gezet over WordPress.

– Maar liefst 35% van alle websites op het web is een WordPress website.

– Van alle websites met een CMS is 50 tot 60% WordPress. Dat maakt WordPress het populairste CMS, al 7 jaar op rij!

– Op het hele web zijn er zo’n 19.500.000 WordPress websites!

– WordPress is het snelst groeiende CMS ter wereld met 500+ nieuwe WordPress websites elke dag.

– 14.7% van de TOP 100 websites in de wereld is een WordPress.

– Elke seconde (!) worden 17 nieuwe WordPress posts gepubliceerd op websites over de hele wereld.

De voordelen van WordPress

Waarom is WordPress zo fijn voor jouw bedrijf?

  1. WordPress wordt continu verbeterd.

Dus juist omdat WordPress open source is, blijft het continu in ontwikkeling. Dit betekent dat iedereen inbreng heeft om WordPress te verbeteren.
Met maar liefst 8 grote updates per jaar en vrijwel dagelijks kleine toevoegingen, ben je er altijd van verzekerd dat WordPress bij de tijd is. En je dus ook continu kunt rekenen op weer nieuwe mooie functionaliteiten.

 

  1. WordPress biedt alle functionaliteiten die je nodig hebt.

Dankzij het Open Source karakter is het ook voor derden mogelijk om extra functionaliteiten te creëren en die aan te bieden als plug-ins.

 

  1. Koppelingen met online diensten.

Zo kunnen er voor iedere bedrijf de bijpassende functies worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan boekingssystemen, maildiensten, facturatie en boekhouding.

 

  1. Geschikt voor elk type website.

Hoewel WordPress ooit startte als een blogsysteem, is het inmiddels al lang uitgegroeid tot een volwaardig platform om elke website mee te bouwen die je wilt!

5. WordPress is responsive.

Het is natuurlijk al jaren superbelangrijk dat jouw website via alle apparaten te bezoeken is. WordPress breekt automatisch zinnen al af, maar wij kunnen in overleg met jou aanpassingen maken voor andere versies.

 

  1. WordPress is seo-vriendelijk

– site structure

Met een goede menu-indeling en daaronder de juiste submenu-items, weet Google hoe de hiërarchie verloopt en welke pagina’s op je site het belangrijkst zijn.

– Permalinks

Bij instellingen kun je kiezen dat links worden gevormd naar de post name. Zo wordt de link gelijk aan de titelnaam van de blog post of pagina.

Daarnaast zijn er goede plugins die je nog verder helpen met zoekmachineoptimalisatie (SEO).

 

  1. WordPress is populair, zelfs onder de grootsten!

De eerder benoemde statistieken geven al aan dat WordPress enorm populair is, maar wisten jullie dat o.a. eBay, Vogue, Sony, Renault, The Walt Disney Company en de The New York Times allemaal gebouwd zijn in WordPress?

Kortom WordPress is een veilig CMS, met vele mogelijkheden. Wij zijn een vertrouwde bron op het gebied van websitebuilding in WordPress. Heeft u verder nog vragen over WordPress of andere diensten van ons? Neem dan contact op met ons!